Het kinderdagverblijf

Hoe het begon...

Daphne vertelt over het ontstaan van kinderdagverblijf Spelenderwijs

Op jonge leeftijd wist ik al; ik wil in de kinderopvang werken! En dus studeerde ik, zonder andere studies te overwegen, af als pedagogische medewerkster.
Na veel verschillende werkervaringen in verschillende branches en uiteraard ook volop in de kinderopvang dacht ik, kan dit ook niet op een andere manier. Wellicht op mijn manier.

0W9A3317
0W9A3758

Kwalitatief - kleinschalig - betrokken - natuur

Kinderdagverblijf Spelenderwijs richt zich op spelend leren, daar betrekken we graag de natuur bij. Ook in onze binnen en buitenruimtes ziet u dit terug. Ons kinderdagverblijf bevindt zich namelijk in een landelijke omgeving aan de Poppelseweg, ten zuiden van Goirle, waar wij erg trots zijn op de ruime en kleurrijke locatie van ons kinderdagverblijf.

Visie, missie en beleid

Onze visie met betrekking tot het kind is om de kern van het kind tot bloei te laten komen. Wat in potentie aanwezig is in het kind, wordt door ons gestimuleerd. Zo kan een kind zijn en verder groeien tot wie hij/ zij werkelijk is. Om dit te bereiken kijken en luisteren wij goed naar de kinderen. Onze visie op opvoeden is dat wij aansluiten bij het kind en zijn of haar mogelijkheden.

Bekijk hier ook het pedagogisch beleidsplan.

0W9A3814
0W9A3838

Team

Wil je graag meer weten over ons team?

Lees meer over onze teamleden, hun specialisaties, hobbies en waarom ze zo graag bij Spelenderwijs willen werken!