Inschrijven

Schrijf je in voor de wachtlijst

Let op!
Per medio 2024 hebben wij enkele opvangplekken beschikbaar op woensdagen en vrijdagen. Voor alle overige dagen (en wanneer deze plekken vergeven zijn) handteren wij een wachtlijst. U bent welkom om in te schrijven op de wachtlijst. We verwerken de inschrijving en nemen contact op zodra er plek ontstaat op de gewenste opvangdagen.

Let op! Vakantieperiode:
In verband met vakantieperiode van 17 juli tot 16 oktober verwerken wij nieuwe inschrijvingen later dan gebruikelijk.
Uw mag gedurende deze periode inschrijven en ontvangt ook een inschrijfbevestiging.
Echter zal de inschrijving pas definitief verwerkt worden na 24 oktober 2023.

Wij zullen uw aanmelding in behandeling nemen en brengen u op de hoogte van eventuele veranderingen met betrekking tot de wachtlijst.

Persoonlijke rondleiding

Momenteel kent de kinderopvang extreme drukte, dit is helaas ook het geval bij kinderdagverblijf Spelenderwijs. Ondanks de wachtlijst (2024) die wij momenteel hebben, bent u van harte welkom voor een rondleiding op ons kinderdagverblijf. Maak een afspraak en kom gezellig kijken op een van onze inloopmomenten!

Inschrijven kind (wachtlijst)

Via het onderstaande inschrijfformulier schrijft u uw kind in op onze wachtlijst. Gelieve in ieder geval volgende punten op te nemen in het formulier:

  • De (geschatte) geboortedatum van uw kind(eren).
  • Gewenste startdatum.
  • Gewenste opvangdagen, mits deze bekend zijn. Zo niet, dan graag alle dagen invullen en toelichten in het daarvoor bestemde toelichtingsveld.
  • Bevestiging dat u op de hoogte bent van de huidige wachttijden.

Inloggen ouderlogin

Kinderdagverblijf Spelenderwijs maakt gebruik van online software waarin alles geregistreerd wordt. Zo worden er bijvoorbeeld digitale schriftjes bijgehouden voor elk kind, en kunt u rechtstreeks via de website inschrijven voor onze wachtlijst. Ouders krijgen een inlogcode waarmee ze kunnen inloggen op de ouder-login. Klik hier om als ouder in te loggen en klik hier voor uitgebreide uitleg over de ouder-login.