Inschrijven

Schrijf je in voor de wachtlijst

Let op!
Wij kampen momenteel met lange wachtlijsten (dit kan oplopen tot meer dan 12 maanden).
U bent van harte welkom om in te schrijven op onze wachtlijst.
We verwerken uw inschrijving en plaatsen u vanaf de ingevulde gewenste startdatum op onze wachtlijst.
Wij nemen 3 maanden voor de gewenste startdatum contact op om u een inschatting te geven van de mogelijkheden of wachttijd.

Wij zullen uw aanmelding in behandeling nemen en nemen 3 maanden voor de gewenste startdatum contact op om u een inschatting te geven van de mogelijkheden of wachttijd.

Persoonlijke rondleiding

Momenteel kent de kinderopvang extreme drukte, dit is helaas ook het geval bij kinderdagverblijf Spelenderwijs. Ondanks de wachtlijst die wij momenteel hebben, bent u van harte welkom voor een rondleiding op ons kinderdagverblijf. Maak een afspraak en kom gezellig kijken op een van onze inloopmomenten!

Inschrijven kind (wachtlijst)

Via het onderstaande inschrijfformulier schrijft u uw kind in op onze wachtlijst. Gelieve in ieder geval volgende punten op te nemen in het formulier:

  • De (geschatte) geboortedatum van uw kind(eren).
  • Gewenste startdatum.
  • Gewenste opvangdagen, mits deze bekend zijn. Zo niet, dan graag alle dagen invullen en toelichten in het daarvoor bestemde toelichtingsveld.
  • Bevestiging dat u op de hoogte bent van de huidige wachttijden.

Inloggen ouderlogin

Kinderdagverblijf Spelenderwijs maakt gebruik van online software waarin alles geregistreerd wordt. Zo worden er bijvoorbeeld digitale schriftjes bijgehouden voor elk kind, en kunt u rechtstreeks via de website inschrijven voor onze wachtlijst. Ouders krijgen een inlogcode waarmee ze kunnen inloggen op de ouder-login. Klik hier om als ouder in te loggen en klik hier voor uitgebreide uitleg over de ouder-login.