Inschrijven

Schrijf je in voor de wachtlijst

Wij zullen uw aanmelding in behandeling nemen en brengen u op de hoogte van eventuele veranderingen met betrekking tot de wachtlijst.

Mocht u reeds zeer overtuigd zijn van uw keuze voor kinderdagverblijf Spelenderwijs, dan bieden wij u de mogelijkheid om u direct in te schrijven op onze wachtlijst.

Persoonlijke rondleiding

Momenteel kent de kinderopvang extreme drukte, dit is helaas ook het geval bij kinderdagverblijf Spelenderwijs. Ondanks de wachtlijst (2024) die wij momenteel hebben, bent u van harte welkom voor een rondleiding op ons kinderdagverblijf. Maak een afspraak en kom gezellig kijken op een van onze inloopmomenten!

Inschrijven kind (wachtlijst)

Via het onderstaande inschrijfformulier schrijft u uw kind in op onze wachtlijst. Gelieve in ieder geval volgende punten op te nemen in het formulier:

  • De (geschatte) geboortedatum van uw kind(eren).
  • Gewenste startdatum.
  • Gewenste opvangdagen, mits deze bekend zijn. Zo niet, dan graag alle dagen invullen en toelichten in het daarvoor bestemde toelichtingsveld.
  • Bevestiging dat u op de hoogte bent van de huidige wachttijden.

Inloggen ouderlogin

Kinderdagverblijf Spelenderwijs maakt gebruik van online software waarin alles geregistreerd wordt. Zo worden er bijvoorbeeld digitale schriftjes bijgehouden voor elk kind, en kunt u rechtstreeks via de website inschrijven voor onze wachtlijst. Ouders krijgen een inlogcode waarmee ze kunnen inloggen op de ouder-login. Klik hier om als ouder in te loggen en klik hier voor uitgebreide uitleg over de ouder-login.