Spelen

Kinderdagverblijf Spelenderwijs richt zich op spelend leren, hier betrekken we de natuur graag bij. In onze binnen- en buitenruimtes ziet u dit terug.

Ons kinderdagverblijf bevindt zich in een landelijke omgeving aan de Poppelseweg, ten zuiden van Goirle, waar wij erg trots zijn op de ruime en kleurrijke locatie van ons kinderdagverblijf.

In deze groenrijke omgeving is een modern pand ingericht om het verblijf in ons kinderdagverblijf zo prettig mogelijk te maken. Dit is gerealiseerd door gebruik te maken van veel natuurlijk licht, en een ruim, open, en sfeervol interieur.

Heerlijk intuïtief spelen

Wij geven de kinderen alle ruimte om zelf te spelen en leren ze om zelf te kiezen wat ze willen gaan doen.

Spelenderwijs organiseert een breed scala aan activiteiten, uitstapjes en thema’s, maar biedt bovenal een fantastische omgeving voor kinderen om zich natuurlijk te ontwikkelen, zowel binnen, als in onze riante tuin.

781ee189-7f4f-44da-9341-1ff8d9f2de60
Dicunt ornatus signi regione mei an

Slapen en rusten

Op onze locatie zijn twee slaapruimtes en een duo slaper buiten.

Tijdens de intake wordt er met de ouders een afspraak gemaakt over het slaapritme van hun baby of kind. Baby’s slapen wanneer zij behoefte hebben om te slapen. Wij volgen hier het slaapschema van de baby. Vanaf één jaar gaan kinderen steeds meer met het dagritme van het kinderdagverblijf mee.

Lees meer over slapen

Samen met elkaar lekker smikkelen!

Op het kinderdagverblijf wordt als groep gegeten en gedronken. We zorgen dat het eten en drinken goed is voor de ontwikkeling van het kind; eten lekker met elkaar in een fijne sfeer en is het een moment van rust.

De medewerkers van KDV Spelenderwijs verzorgen het fruit, de broodmaaltijd en het tussendoortje. Er zijn verschillende tafelmomenten. De kinderen eten samen met de pedagogisch medewerkers aan tafel.

Lees meer over eten en drinken

Nec id facer adipisci regione mei an