Resi

Dit ben ik:

Opleidingen: Pedagogisch medewerkster
Specialisme(n): Frisse wind
Hobby's: Er op uit ons gezin, familie en vrienden. Wandelen, fietsen, zwemmen, boek lezen, films kijken, avondje uit (carnaval), dagje(s) uit.
Werkt bij Spelenderwijs sinds: 2022

Resi vertelt:

Bijna 21 jaar lang ben ik werkzaam in de kinderopvang. Van een kleinschalig kinderverblijf meegegroeid in een grote organisatie in Goirle. Ik heb heel veel mooie mensen mogen ontmoeten, fantastische kinderen zien (op-)groeien, daarbij onnoemelijk veel mogen leren van het jonge kind en op persoonlijk vlak. Ik hou van de natuur, mens en dier. De stap naar Spelenderwijs (maart ’22) voelt voor mij heel logisch. Een fantastisch mooi gelegen kinderdagverblijf aan de rand van Goirle.

Het is wetenschappelijk bewezen dat kinderen in een natuurlijke omgeving meer bewegen. Daarnaast ervaren kinderen op een natuurlijke speelplek een groter gevoel van vrijheid en neemt het vermogen om nieuwe dingen te ontdekken, zich te verwonderen en het ontwikkelen van creatief spel toe (De Baaij, 2008).

Mijn naam is Resi. Ik ben 21-04-1980 geboren en getogen in Goirle. Vrouw van Kenneth (2005), mama van Sil (12-2006) en Seb (schrikkeldag 2008). We wonen in een fijn huis met een nog fijnere tuin in het centrum van Goirle met onze trouwe viervoeter Snoes, drie konijnen en twee kippen.

Onze kinderen hebben veel activiteiten iedere week op de agenda. Zo breed mogelijk ontwikkelen en doen waar ze plezier in hebben. Samen met mijn man zorg ik er dan ook altijd voor dat ze komen waar ze zijn moeten. Voetbal, drummen en de jeugdbrandweer.

Ze spreken graag af met vrienden en daar is dan ook altijd ruimte en tijd voor! Datzelfde geldt overigens ook voor mezelf. We hebben ook een fijne vrienden- en familiekring om ons heen.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met onze hond, ons gezin, familie en vrienden. Wandelen, fietsen, zwemmen, goed boek, mooie/ spannende film, avondje uit (hopelijk snel weer een “gewoon” carnavalsseizoen) een dagje uit vind ik heerlijk.
Ik vind het geweldig om naar een voetbalwedstrijd of andere sport of uitvoering te kijken van onze zonen. Zwemlessen geven aan kinderen die in de “grote” groep uitvallen, geven mij ook wekelijks veel voldoening. De kinderen ( en hun ouders) iets meegeven waar zij hun hele leven op door kunnen!

Werkdagen

Maandag
Dinsdag
Donderdag